minimální požadované vzdělánístřední odborné (vyučen)
směnnostjednosměnný provoz
vhodné prozdravé osoby
zahájení pracovního poměru3.11.2025
počet volných míst1
zaměstnavatelZARIS s.r.o.
Benefity
jiné výhody
stravenkový paušál
Upřesňující informace
První kontakt: e-mailem nebo telefonicky (Po-Pá 8.00-17.00)
Nástup možný ihned nebo dle dohody.
Náplň práce
Příprava a úprava jídel, výběr surovin, sestavování jídelníčku, prezentace pokrmů na talíři, dodržování hygienických norem a bezpečnost potravin. Údržování čistoty a pořádek v kuchyni, kuchyňského náčiní a vybavení.
Fyzická zdatnost a schopnost spolupráce v kolektivu.
Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou.
Kontaktní údaje
Kontaktní údaje jsou k dispozici pouze registrovaným uživatelům.